Stichting De SportMaatschappij

Geef je ambities een podium

WIE.15.04.26.LBL.07.jpg
 

Rechtstreeks naar persoonlijk en maatschappelijk succes

 

Coaching

Gestopt of nog midden in je carrière. In onze programma's staat jouw persoonlijke groei voorop. We helpen je doelgericht keuzes te maken. Zo kan jij onbezorgd sporten en op volle kracht de maatschappij instromen. Ontdek onze programma's.

Training

De topsportmentaliteit kun je leren. Dat geldt voor topsporters en net zo goed voor werknemers of scholieren. We bieden dan ook programma's op maat voor bedrijven en eindexamenklassen. Zo kan iedereen groeien naar zijn of haar topvorm. Ontdek ons aanbod voor scholen en supporters

Inspiratie

Op zoek naar nieuwe inzichten? Laat je inspireren door de absolute top. In ons Clubhuis komen topsporters en bedrijven samen. Iedereen inspireert elkaar met persoonlijke verhalen en ervaring, zowel online als offline. Kom langs in het Clubhuis. 

 

Voor Nederland

Iedereen heeft profijt van de sportmentaliteit.
Sporter, werknemer of scholier. Wij geloven dat de kracht van topsport heel Nederland kan helpen om te groeien. Samen met ons netwerk van topsporters helpen we iedereen graag bij het behalen van zijn of
haar persoonlijke succes. En dat werkt heel aanstekelijk.

A00000012.JPG

Voor topsporters

Een CV als geen ander. Jouw achtergrond in de topsport maakt je uniek en zeer waardevol. Wij leren je hoe je alles uit jouw unieke ervaring en vaardigheden haalt. Zodat je ook na je sportcarrière kunt blijven pieken.

Er zijn programma's voor jong talent, voor actieve en gestopte topsporters én nu ook voor dansers. En onze programma's kun je gewoon naast je topsport doen. Let's go!

 

Urgentie

Voorsprong in de topsport, achterstand in de maatschappij

“Sportieve ambities zorgen ervoor dat er vanaf steeds jongere leeftijd steeds meer tijd en focus wordt verwacht van topsporters: “Topsport is een vak, dat fulltime en professioneel wordt beoefend” - Sportagenda 2016

 
Soccer shoes.jpg

Supporters

Haal de topsportmentaliteit in huis

Topsport is van groot belang voor onze maatschappij. Door het Fonds van De SportMaatschappij te steunen geef je topsporters een doorstart na hun sportcarrière. En je bent onderdeel van onze hechte community van topsporters en supporters. Samen helpen we elkaar verder. En je wint natuurlijk ook. De kracht van topsport werkt heel aanstekelijk. Doe je mee?

 
 
SCH.18.03.10.WK ALLROUND V.05 .jpg