Waarom De SportMaatschappij?

De ervaring en het talent van topsporters is van onschatbare waarde voor de maatschappij. Én topsporters zoeken naar een nieuwe uitdaging na hun (eerste) carrière. 

Om deze vraag en aanbod met elkaar te verbinden hebben wij, twee oud-topsporters, stichting De SportMaatschappij opgericht. Wij geloven dat de kracht van topsport iedereen kan helpen bij het behalen van persoonlijk succes, van bedrijfsleven tot middelbare scholen. Wij zetten ons, en ons netwerk, dan ook 100% in voor topsporters.

Samen geven we Nederland meer topsportmentaliteit.

Hoe werken we?

  • Kwalitatieve programma's

  • Duurzame groei en ontwikkeling

  • Persoonlijk contact

  • Bijzondere ontmoetingen

  • Verbinden van netwerken

  • Onvoorwaardelijkheid

VT.17.08.03.NL-ENGELAND.03A.jpg

Ons team

Oprichters

Volkskrantfoto.jpg

Arlette van der Meulen-van Cleeff
Sylvia Karres

‘Uit eigen ervaring weten wij hoe moeilijk het is om een leven na de topsport op te bouwen. Vaak besef je achteraf pas hoe waardevol je topsportcarrière was. Hoe mooi is het als je de door jou opgedane kwaliteiten, netwerk en ervaringen tijdens je sportcarrière in gaat zetten voor je toekomst? Daarom willen wij de huidige (oud)topsporters helpen om de overgang van de topsport naar een maatschappelijke carrière makkelijker te maken.’ Lees meer over ons en onze missie in de media.


Teamgenoten


coaches


Bestuur


Raad van Advies

Deze groep oud-topsporters en mensen uit het bedrijfsleven leveren, vanuit hun specifieke ervaring en expertise, allemaal een belangrijke bijdrage aan De SportMaatschappij.


 

Contact

Foto Olympisch Stadion.jpg

Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam (waterkant)

Of mail ons via info@desportmaatschappij.nl 

 

 

Alle topsportfoto's op deze website komen uit het unieke oeuvre van sportfotograaf Klaas Jan van der Weij. Wij zijn heel trots dat we met zijn sprekende foto's de topsportmentaliteit ook daadwerkelijk kunnen overbrengen. 

Klaas-Jan.jpeg