Marjolijn Kroon

Mijn naasten beschrijven mij als sociaal, authentiek, doelgericht, krachtig en zien mij als een goede gesprekspartner.

Wanneer ik in een speelse omgeving mensen kan helpen, creatief en planmatig te werk mag gaan en de ruimte krijg om mijzelf door te ontwikkelen presteer ik het beste. Daarnaast zet ik graag de grote lijnen uit en neem ik op een natuurlijke manier de leiding waarbij ik het samenwerken met collega's en het creëren van een veilige werksfeer erg belangrijk vind.

Mijn vraag

Al meer dan acht jaar staat topsport op nummer één in mijn agenda en ben ik in staat doelen te stellen en deze te halen. Deze zomer is naast het winnen van het IKF World Championship 2019 in Durban mijn doel een werkplek te vinden waar ik specifieke vakkennis tot mij mag gaan nemen door het volgen van een interne opleiding of door een learning-on-the-job traject te volgen. Daarnaast hoop ik de door mij in de topsport opgedane vaardigheden in de maatschappij toe te kunnen gaan passen.

Linkedin van Marjolijn