Word supporter van De SportMaatschappij

Ervaar wat de topsportmentaliteit voor jou en jouw organisatie betekent!

SCH.18.03.10.WK ALLROUND V.05 .jpg
 

Haal topsportmentaliteit in huis

Tijdens een sportcarrière is het voor topsporters logisch om ergens 100% voor te gaan. Ze weten wat er voor nodig is om in hun kracht te komen en succes te behalen. Eigenlijk gunnen we dat iedereen. Daarom geven we supporters on- offline de meest waardevolle kennis en inspiratie waarmee topsporters hun doelen behalen. Nu kun jij dit toepassen op de werkvloer.

 

Bied een topsporter toekomstperspectief

Help een sporter aan de juiste (werk)ervaring, met een stage, project of zelfs een vast dienstverband en ondersteun in zijn/haar ontwikkeling. Zo haal je de winnaarsmentaliteit in huis. Een sporter leert op zijn of haar beurt veel over het bedrijfsleven. Kortom, iedereen wint. 

Interactie met topsporters

We verbinden supporters en topsporters met elkaar tijdens onze bijeenkomsten. Een mooie kans om met topsporters in gesprek te komen en de kracht van topsport te ervaren. Als supporter zit je op de eerste rij. Daarnaast ben je onderdeel van een online community waar onze topsporters zich bevinden. Om je vacatures te delen bijvoorbeeld.

Toegang topsportevenementen

Regelmatig gaan we met supporters en topsporters naar grote sportevenementen. Een bijzondere ervaring die soms ook gepaard gaat met een topsporter die net wat meer ins en outs kan geven op de tribune. Mooie kans om met je medewerkers naar toe te gaan!

 

exposure

We maken op verschillende manieren jouw duurzame maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar via de online kanalen van onze topsporters en De SportMaatschappij.

 

 
 

 

Ondersteun je topsporters bij hun sportprestaties?

Geef je bestaande sponsorhip meer maatschappelijke lading

Help jouw topsporters onbezorgd te sporten en tegelijkertijd te ontdekken hoe ze hun unieke eigenschappen en vaardigheden voor zich laten werken. Nu én straks na hun carrière. Als sporter, collega én persoon. 

 
 

Fonds van De SportMaatschappij

Leeuwin.jpg

Supporters dragen bij aan een beter topsportpensioen via een donatie aan ons Fonds de 12e man. Iedereen wint: 

  • Topsporters kunnen hun ontwikkeltraject vergoed krijgen

  • Supporters halen de topsport letterlijk (sporters op de werkvloer) en figuurlijk (inspiratielessen voor medewerkers) in huis

 
Dankzij een Scholarship uit het Fonds heb ik mee kunnen doen aan het Krachtpogramma voor oud-sporters. Ik krijg langzaamaan het gevoel dat ik weer midden in de maatschappij sta. Dat geeft hoop voor de toekomst!
— Oud-waterpolospeler Richard van Eck