Word supporter van De SportMaatschappij

Ervaar wat de topsportmentaliteit voor jou en jouw organisatie betekent!

SCH.18.03.10.WK ALLROUND V.05 .jpg
 

Haal topsportmentaliteit in huis

Tijdens een sportcarrière is het voor topsporters logisch om ergens 100% voor te gaan. Ze weten wat er voor nodig is om persoonlijk succes te behalen. Eigenlijk gunnen we dat iedereen. We koppelen onze topsporters aan onze supporters om binnen te kijken en daar ook een rol te spelen. Bijvoorbeeld meedenken in een brainstormsessie of actief aanwezig tijdens een interne training.

Bied onze topsporters toekomstperspectief

Help de topsporters uit onze coachprogramma’s aan de juiste (werk)ervaring, met een stage, project of zelfs een vast dienstverband en ondersteun in zijn/haar ontwikkeling. Zo haal je de winnaarsmentaliteit in huis. Een sporter leert op zijn of haar beurt veel over het bedrijfsleven. Kortom, iedereen wint. 

Interactie met topsporters uit onze coachprogramma’s

We verbinden supporters en topsporters die bij ons een coachprogramma volgen met elkaar tijdens bijeenkomsten. Bij ons of bij onze supporters. Een mooie kans om met onze topsporters in gesprek te komen en de kracht van topsport te ervaren. Als supporter zit je op de eerste rij. Daarnaast ben je onderdeel van onze besloten LinkedIn pagina waar onze topsporters zich bevinden. Om je vacatures te delen bijvoorbeeld.

Toegang topsportevenementen

Regelmatig gaan we met supporters en topsporters naar grote sportevenementen van o.a. Tig sports. Een bijzondere ervaring die soms ook gepaard gaat met een van onze topsporters die net wat meer ins en outs kunnen geven op de tribune. Mooie kans om met je medewerkers en/of klanten naar toe te gaan!

 

exposure

We besteden regelmatig aandacht aan de contacten tussen onze topsporters en het bedrijf dat hen ondersteunt. Via social media en in nieuwsbrieven richting media en duizenden bedrijven die werkzaam zijn in de sport. Zo maken we op verschillende manieren jouw duurzame maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar. 

 
 

Ondersteun je topsporters bij hun sportprestaties?

Geef je bestaande sponsorhip meer maatschappelijke lading

Help jouw topsporters onbezorgd te sporten en tegelijkertijd te ontdekken hoe ze hun unieke eigenschappen en vaardigheden voor zich laten werken. Nu én straks na hun carrière. Als sporter, collega én persoon. 

 

Fonds van De SportMaatschappij

Leeuwin.jpg

Supporters dragen bij aan een beter topsportpensioen via een donatie aan ons Fonds. iedereen wint: 

  • Topsporters kunnen hun ontwikkeltraject vergoed krijgen

  • Supporters halen de topsport letterlijk (sporters op de werkvloer) en figuurlijk (inspiratie voor medewerkers) in huis

 
Dankzij een Scholarship uit het Fonds heb ik mee kunnen doen aan het Krachtpogramma voor oud-sporters. Ik krijg langzaamaan het gevoel dat ik weer midden in de maatschappij sta. Dat geeft hoop voor de toekomst!
— Oud-waterpolospeler Richard van Eck