AD: ING ondersteunt Leeuwinnen bij hun toekomst!

Oranje Leeuwinnen kunnen onbezorgd presteren op het EK

ING is hoofdsponsor van het gehele Nederlandse voetbal. Samen met de KNVB start de bank een samenwerking met stichting De SportMaatschappij en biedt de OranjeLeeuwinnen zo de kans om zich te ontwikkelen op maatschappelijk en persoonlijk niveau, naast én na de sport. De keuzes die de voetbalsters maken, kunnen gevolgen hebben voor hun ontwikkeling op andere niveaus dan voetbal en sport. “Gezamenlijk willen we de OranjeLeeuwinnen stimuleren en ondersteunen om een bredere ontwikkeling na te streven. Zo kunnen zij zich onbezorgd op hun sportieve prestaties richten en hoeven ze zich geen zorgen te maken over hun toekomst na de sport”, aldus Steven Sedee, manager Sportsponsoring ING Nederland.

Lees hier het hele artikel op AD

sylvia karres