Dank je wel!

Afgelopen week hadden we een mooie afsluiting van ons Krachtprogramma. Deze topsporters zijn persoonlijk enorm gegroeid, waardoor ze krachtiger in de maatschappij staan. Juist dankzij hun topsportachtergrond. Ze krijgen ondersteuning van een groot aantal van onze supporters, die het belangrijk vindt dat ze een goede start maken in de maatschappij. Die verbinding en interactie tussen topsporters en supporters, dat is wat het Krachtprogramma zo succesvol maakt. Een grote dank, namens onze topsporters, voor al onze supporters die dit programma mogelijk maken.

Het groepsproces is echt super inspirerend en waardevol!
— Oud-beachvolleyballer Reinder Nummerdor
Heel bijzonder om samen met een groep ex-topsporters een stap naar het werkende leven te maken.
— Oud-beachvolleybalster Sophie van Gestel
Heel waardevol om al tijdens mijn sportcarriere samen met andere topsporters bezig te zijn met mijn eigen ontwikkeling. En zoveel herkenning!
— Roeister Jose van Veen
Een super mooie ervaring die ik elke sporter aanraad. Met gelijkgestemden werken aan je persoonlijke ontwikkeling met verrassende inzichten
— Oud-zeilster Many Mulder
Dit programma is een bewustwording en een rest voor waar je staat en naartoe wilt. Die groei begint pas en zet door na het programma!
— Oud-danser Hein Gerrits
De SportMaatschappij helpt je met het creëren van rust en overzicht. Hiermee helpen ze je in je persoonlijke, sociale en zakelijke ontwikkeling
— Oud-lifesaving/surfer Rik op 't Veld
Het Krachtprogramma brengt je bewustwording van je eigen kennis en kwaliteiten en geeft richting voor je toekomst
— Oud-kickbokser Leender-Jan Mulder
sylvia karresSucces