Masterplan duale carriere voor sportclubs

Geef je topsporters een duale carriere!

Een beter topsportklimaat begint door aandacht te geven aan een completere ontwikkeling van topsporters. Met gerichte praktijkprogramma’s stimuleren we actieve én gestopte topsporters om óók aandacht te geven aan hun passies en interesses naast de sport, zodat ze andere talenten ontwikkelen. Deze persoonlijke en maatschappelijke groei bevordert niet alleen hun toekomstperspectief. Een zinvolle invulling van het leven naast de sport brengt stabiliteit, rust en balans als belangrijke voorwaarden om onbezorgd te kunnen presteren.

Abonnement online kennisprogramma

Voor al 1000 euro per jaar (!) krijg je als club via een online kennisprogramma de juiste tools en handvatten om de duale ontwikkeling van jouw topsporters te integreren binnen het beleid van jouw club. Zodat je ze optimaal kunt opleiden om zelfredzaam te worden en de verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen persoonlijke/maatschappelijke ontwikkeling. Tijdens hun topsportcarrière, en erna.

Het online kennisprogramma bevat o.a.:

  1. Een uitgebreid stappenplan voor een succesvol duaal programma voor jouw topsporters.

  2. Tools en handvatten voor de implementatie en communicatie van het programma binnen de club.

  3. Veel kennis, inspiratie en best practices: uitgebreide workshops voor topsporters, ouders en coaches (extra mogelijkheid om deze te geven m.b.v. onze poule van opgeleide oud-topsporters en specialisten).

  4. Monitoring, evaluatie en begeleiding.

Inclusief: wij ondersteunen bij het implementeren van het programma binnen de club. Zie voor meer informatie ons interview met Sport Knowhow XL.