Samen met ING en de KNVB gaan we de Oranje Leeuwinnen ondersteunen om maatschappelijk nog sterker te worden, juist dankzij hun sportcarrière! Doordat er nu aandacht is voor hun maatschappelijke ontwikkeling naast en na de sport, kunnen zij zich de komende tijd onbezorgd richten op hun prestaties tijdens het EK en tegelijkertijd minder zorgen hebben over de toekomst na de sport. #meerdansport #masterplan#onbezorgdsporten #trots

Lees hier het hele artikel op Sponsorreport of hieronder de informatie over onze samenwerking.

....... ING gaat de sponsoring van het toernooi uitgebreid activeren. Door het partnership is het de eerste keer dat ING bij een groot voetbaleindtoernooi kaarten voor het toernooi kan inzetten in een massamediale campagne. In een actie in samenwerking met de rentepuntenwinkel van de bank kunnen klanten met 50% korting naar de wedstrijden. ING gaat ‘girls only’-selectiedagen voor ballenmeiden organiseren voor de oefenwedstrijden in aanloop naar het toernooi  En voor alle wedstrijden van het toernooi levert ING de vlaggendragers. In samenwerking met evenementenbureau Tribe wordt een Fanzone-activatie in de speelsteden opgezet, waar pole soccer toernooien worden georganiseerd. Ook zal ING uitgebreid content rondom het toernooi maken en dat communiceren via haar verschillende kanalen, zoals het vorig jaar gelanceerde YouTube-kanaal Only Football. De kantoren van ING worden  aangekleed  in EK-stijl met het eigen campagnebeeld en met beelden van de OranjeLeeuwinnen. En er komen twee 15” pre-rolls die rondom de wedstrijden online en op TV worden uitgezonden. 

Bijzonder is ook de samenwerking die ING en de KNVB aangaan met De Sportmaatschappij, een initiatief van Sylvia Karres en Arlette van der Meulen dat actieve èn gestopte topsporters coacht. "Zij werken aan bewustwording bij sporters om tijdens hun sportcarrière ook aan hun maatschappelijke carrière te denken”, vertelt Bekkers. "We hopen dat we met verschillende speelsters na het EK zo’n traject kunnen ingaan. Met Minke Booij (ex-hockeyster en nu manager vrouwenvoetbal bij de KNVB, red.) hebben we natuurlijk een mooi voorbeeld van iemand die daar heel bewust mee is omgegaan.”.........