Naar wie zijn we op zoek?

Naar jou. Mits je nieuwsgierig bent naar wat de kracht van topsport voor jezelf, én je collega’s kan betekenen.

Waarom?

Omdat het voor iedereen fijn is om als een topsporter gecommitteerd te zijn aan wat je doet. Omdat je het belangrijk vindt, omdat het je voldoening geeft. Omdat het je zoveel meer oplevert dan je salaris. Omdat je jezelf ontwikkelt, je vanuit je kracht keuzes maakt. Kortom; omdat de kracht van topsport veel verder reikt dan topsport carrières.

Wat bieden we?

Interactie, kennis en inspiratie vanuit de topsport en met topsporters. Voor jezelf en je collega’s, aan de hand van hele gerichte thema’s.

Wat moet je doen?

  • Stuur een berichtje naar info@desportmaatschappij.nl als je interesse hebt in het naar boven halen van de topsporters in jezelf en/of de organisatie waarin je werkt.

  • Samen kijken we naar waar jouw specifieke wensen liggen, daar maken we een gericht plan voor.

  • Hier vragen we een bescheiden financiele bijdrage voor, die zo bescheiden is dat dat geen drempel vormt.

Wat doen we met deze bijdrage?

Die gaat rechtstreeks naar persoonlijke ontwikkeltrajecten van onze Nederlandse topsporters. Waarmee we de mens naast de topsporter helpen te ontwikkelen, als opstap voor persoonlijk/maatschappelijk succes. Want op dat vlak staan zij er (te) vaak alleen voor.

Hoe ziet dat eruit?

Afgelopen week organiseerden wij een in het Olympisch Stadion onze eerste PIT-stop. Oud-turner, en expert op gebied van energie/vitaliteit Herre Zonderland deelde de geheimen achter ‘Olympisch fit’ zijn. Wanneer is een topsporter Olympisch fit? Wanneer ben je dat als mens? En wat is ervoor nodig om Olympisch fit te worden?

Onze supporters gingen hierover in gesprek met oud-topsporters. Leuk, én waardevol! Ben jij er volgende keer ook bij?