Onze oud-deelnemers en tevens ex-topsporters Jorrit de Ruiter (badmintonner) en Tim Veldt (baanwielrenner) zijn bij Sene gestart aan een intern opleidingstraject tot Teamperformance coach. Na ons intensieve Krachtprogramma, voelden ze het vuurtje weer branden op een ander vlak dan hun topsport. Bij Sene kunnen ze, na een gericht opleidingstraject van drie maanden, aan de slag om bedrijven meer in hun kracht te laten komen. Hun topsportcarrière blijkt hierin van grote meerwaarde te zijn.  

Over Sene

Sene helpt organisaties effectief en duurzaam veranderen. De behoefte tot verandering ontstaat vanuit de noodzaak tot efficiency, controle of omdat organisaties willen inspelen op trends in hun snel veranderende omgeving. In de visie van Sene is de koppeling van veranderkracht aan inhoudelijk kennis noodzakelijk om succesvol te zijn. Daarom richt Sene zich op specifieke expertisegebieden waarin jarenlange kennis en ervaring is opgebouwd: IT Security en Teamperformance. Deze gebieden worden continue doorontwikkeld op basis van actuele ontwikkelingen in de markt en eigen inzichten.