Inspirerende sessie bij Sporttop

Wat een week! Maandag 13 juni 2016 waren we bij Stichting Sporttop voor een bijeenkomst met hun mentoren. We vertelden over de 4 elementen die nodig zijn voor topsporters om zichzelf te ontwikkelen als mens, zodat ze vol vertrouwen met topsportpensioen gaan! Inspiratie voor de gesprekken met hun talenten. Zie voor deze achtergrondinformatie:http://www.desportmaatschappij.nl/overzicht-aanbod/

Krachtprogramma

Donderdag 16 juni hadden we een hele mooie en intieme sessie met de oud-topsporters van ons ‪#‎Krachtprogramma‬ in het Olympisch Stadion. Met het inzicht dat je als topsporter best met meer trots mag terugkijken op alles wat je hebt bereikt. Martijn van Westerop vertelde over je persoonlijke doel in het leven en hoe belangrijk een goede energiehuishouding daarbij is. Wat geeft je op dit moment wel energie?!

Een intieme energieke sessie met oud-topsporters in het Olympisch Stadion!

 

Talent Centraal

Zaterdag 18 juni mochten we met de jonge ambitieuze talenten van ‪#‎TalentCentraal‬ aan de slag om ze te ondersteunen bij een beter beeld van zichzelf. Je leert jezelf als mens goed kennen als je je interesses en kwaliteiten eens naast elkaar legt. Dan kom je erachter wat je echt belangrijk vindt. Dit zorgt voor een goede balans waardoor je uiteindelijk als topsporter beter presteert.

En wat een fijn en mooi filmpje dat we met Zoë Klunder Geerards voor #talentcentraal mochten maken. We genieten nog een beetje na...

 

Talent Centraal was een groot succes! Samen met Yvonne van Gennip en Merel Bas van Talentboek genieten we nog even na op Papendal!