Jiske Snoeks vindt een nieuwe passie in een leven na de topsport. Met een gouden WK-medaille op zak zet ze een modelabel op met een missie om gendervrije kleding te ontwerpen. Nobody Has to Know (NHTK) heeft ondertussen al twee filialen in Amsterdam en een online store.

Waar ik vooral trots op ben, is dat ik mezelf na de topsport opnieuw heb ontdekt. Ik realiseerde me dat ik mijn kwaliteiten als topsporter weer kon inzetten op een ander vlak. Dat was voor mij net dat duwtje waardoor ik stappen durfde te nemen naar iets compleet nieuws.
— Jiske Snoeks oud-tophockeyster

Jiske vertelt hoe zij haar passie opnieuw heeft ontdekt. En wat haar topsport hieraan heeft bijgedragen. Laat je inspireren! En haal eruit wat op jou van toepassing is. 

 

Jiske is hét voorbeeld dat topsport juist kansen biedt om jezelf op andere vlakken te verrijken. Een inspiratie voor de huidige topsporters om jezelf naast de sport te ontwikkelen, zodat de overgang naar een leven na de sport makkelijker wordt. Als topsporter beschik je namelijk over unieke kwaliteiten die je nog zoveel kansen kunnen gaan bieden.