Op 9 april zijn we van start gegaan met een uniek jaarprogramma; Talent Centraal. Een bijzondere samenwerking tussen 5 organisaties, met 1 gezamenlijk doel: talent verder te helpen in hun ontwikkeling om het hoogst haalbare te bereiken.

Samen met Talentboek, Sporttop, Helden Magazine en ABN AMRO brengen we sporttalent dichterbij hun doelen. Het jaarprogramma biedt begeleiding en tools op vier gebieden waar het jonge talent en zijn omgeving minder vaak bij stilstaan: imago, financiën, maatschappelijke ontwikkeling en mentale kracht en kennis. In een jaar tijd krijgen de talenten 4 verschillende sessies, 2 bootcamps en online seminars aangeboden.

Daarnaast werd het het online kennisplatform talentcentraal.nl gelanceerd. Daarop kan iedereen terecht die graag meer wil weten over de verschillende domeinen, op de hoogte wil blijven van de vorderingen van de talenten of een test wil maken om eventueel ook in het programma te worden opgenomen.

Wij zullen ons het komende jaar actief gaan inzetten voor de maatschappelijke ontwikkeling van deze ambitieuze groep jonge talenten. In onze eerste workshop stelden we ze de vraag;
'Wie ben je?' Wie de talenten als sporter zijn weten we inmiddels.
Maar het bleek een eyeopener om te realiseren dat ze méér zijn dan alleen die sporter.

Maar wie dan..? Hoe kom je daar achter? En hoe combineer je alles in de schaarse tijd? 
Hier gaan we het komende jaar mee aan de slag!
 

Hoe?
Door het geven van tips, inspiratie, mooie voorbeelden en vooral ook door de talenten te helpen met deze zoektocht. Want je wordt een completere sporter als je naast je sport ook iets doet waar je energie van krijgt.